Gebruikerslogin

Connect
Sign in using Facebook

Register

Spaties zijn toegestaan; interpunctie is niet toegestaan behalve punten, koppeltekens en onderstrepingstekens.
Geef een geldig e-mailadres op. Alle e-mails van dit systeem zullen naar dit adres verstuurd worden. Het e-mailadres zal niet openbaar gemaakt worden en zal alleen gebruikt worden wanneer u om een nieuw wachtwoord vraagt of wanneer u over bepaald nieuws per e-mail geïnformeerd wil worden.


Login

Company

__
Hoe zijn wij 

We zijn creatief, duurzaam, innovatief en klantgericht.
Wij denken vanuit user experience en maken crossmediaconcepten, zodat uw publicatie en content op een tablet een indrukwekkende en geheel nieuwe ervaring worden. Heeft uw organisatie behoefte aan publiceren op een tablet, dan zijn wij de partner om te benaderen.
Wij brengen u op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van publiceren op de iPad en andere tablets. We brengen uw wensen en eisen in kaart en creëren de beste, snelste of gemakkelijkste solution om uw publicatie naar de iPad te krijgen.

__
Kernwaarden
 

Onze kernwaarden: we zijn duurzaam, innovatief en creatief. Wij denken geïntegreerd over publiceren op de iPad en andere tablets. Dit zorgt voor een kwalitatief hoogstaande dialoog met u als klant. Wij komen met innovaties en creatieve ideeën om uw publicatie tot een succes te maken.

__
Onze visie
  

Onze visie: onderzoeken, produceren en ontwerpen. Dit doen wij met ons R&D-lab, waar wij continu op zoek zijn naar nieuwe innovaties voor de iPad en andere tablets. Zo doen we onderzoek naar visueel design, interaction design, navigation design en information design.

__
Branches
  

Uitgeversbranche, het MKB en educatieve organisaties, zowel profit als non-profit.

__
Tabletpublisher.nl Inside & partners

Door samen te werken met toonaangevende bedrijven en softwarehuizen kunnen we de vragen en wensen van klanten beter oplossen.

Coöperatieve, landelijk samenwerkingsverband

Is een coöperatieve, landelijk samenwerkingsverband met hoog gekwalificeerde bedrijven waarmee we een compleet pakket van diensten aanbieden die nauw aansluiten bij de wensen van onze klanten. Met als doel, op de langere termijn met alle verschillende specialismen, capaciteit en kennis maximale kwaliteit en continuïteit te blijven bieden. 
Daar door zijn we ook in staat zijn om zeer grote opdrachten voor onze klanten te realiseren.

Omdat in hoog tempo de wereld van digital publishing is veranderd en continue innoveert kunnen we met de coöperatieve, landelijke samenwerking partners en in co-creatie optimale kennis met passende bekwaamheid, prestaties en productiviteit de winstgevendheid en of communicatiedoelstellingen van klanten realiseren.

__
Partneroverzicht. 

Klik hier
 voor partneroverzicht.
 


Software oplossingen

Video's!

Slide Share