Gebruikerslogin

Connect
Sign in using Facebook

Register

Spaties zijn toegestaan; interpunctie is niet toegestaan behalve punten, koppeltekens en onderstrepingstekens.
Geef een geldig e-mailadres op. Alle e-mails van dit systeem zullen naar dit adres verstuurd worden. Het e-mailadres zal niet openbaar gemaakt worden en zal alleen gebruikt worden wanneer u om een nieuw wachtwoord vraagt of wanneer u over bepaald nieuws per e-mail geïnformeerd wil worden.


Login

Partners

 

Tabletpublisher.nl Inside & partners
Door samen te werken met toonaangevende bedrijven en softwarehuizen kunnen we de vragen en wensen van klanten beter oplossen.

Coöperatieve, landelijk samenwerkingsverband
Is een coöperatieve, landelijk samenwerkingsverband met hoog gekwalificeerde bedrijven waarmee we een compleet pakket van diensten kunnen aanbieden die nauw aansluiten bij de wensen van onze klanten. Met als doel, op de langere termijn met alle verschillende specialismen, capaciteit en kennis maximale kwaliteit en continuïteit te blijven bieden.
Daar door zijn we ook in staat zijn om zeer grote opdrachten voor onze klanten te realiseren.

Omdat in hoog tempo de wereld van digital publishing is veranderd en continue innoveert kunnen we met de coöperatieve, landelijke samenwerking partners en in
co-creatie optimale kennis met passende bekwaamheid, prestaties en productiviteit de winstgevendheid en of communicatiedoelstellingen van klanten realiseren.
 
Tabletpublisher.nl Inside & partners


Gold partner
 
Studio Crossxml ontwikkelt en vertaalt communicatieconcepten naar creatieve, mediumonafhankelijke geïntegreerde vormgeving.
 Info Studio Crossxml 


 

 

 

Tabletpublisher werkt samen met woodwing 

 

Tabletpublisher aangesloten bij http://www.fronteers.nl

 

Tabletpublisher.nl is Officieel sponsor van de Nacht van de filosofie Den Haag
Denkers van naam en aanstormend filosofietalent geven lezingen en workshops. 
http://www.nachtvandefilosofiedenhaag.nl


Video's!

Slide Share