Gebruikerslogin

Connect
Sign in using Facebook

Register

Spaties zijn toegestaan; interpunctie is niet toegestaan behalve punten, koppeltekens en onderstrepingstekens.
Geef een geldig e-mailadres op. Alle e-mails van dit systeem zullen naar dit adres verstuurd worden. Het e-mailadres zal niet openbaar gemaakt worden en zal alleen gebruikt worden wanneer u om een nieuw wachtwoord vraagt of wanneer u over bepaald nieuws per e-mail geïnformeerd wil worden.


Login

Publishing Solutions

__
Publishing Oplossingen


Wij creëren publicatieapplicaties voor de iPad én andere tablets. Tabletpublisher.nl is bij uitstek uw partner als het gaat om het publiceren op mobile devices. De mogelijkheden van de iPad en andere tablets bieden vernieuwende en interessante 
ontwikkelingen voor uw publicatie.

Wij ontwerpen: 

Magazine app
 

Een e-magazine kan verschillende vormen aannemen en is eindeloos te verrijken met nieuwe interactieve media en functionaliteiten. Wekelijks komen er nieuwe inzichten en mogelijkheden bij. Of het nu een applicatie (app) is met een eigen shop voor betaalde content (standalone) of een e-magazine dat via een externe distributeur (shop-in-shop) wordt gedistribueerd, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Book app

De verschijningsvorm van een e-book is afhankelijk van een aantal factoren. Een belangrijke factor is de distributeur (iBooks, Kindle, Barnes & Noble). Deze kiest voor een bepaald bestandsformaat (bijvoorbeeld e-pub) met een speciale beveiliging (DRM). Hoe een e-book er uit komt te zien is afhankelijk van de gebruikte e-reader of e-reader app. Het is mogelijk om de informatie customized te ontwerpen waardoor de publicatie een eigen look en feel krijgt met verrijkte multimedia.

e-reader interactive app

Een e-reader interactive app is vergelijkbaar met een e-book, maar heeft meestal een eigen applicatie (shop-in-shop). Het is te vergelijken met een verrijkte PDF met multimediatoepassingen. U kunt ook gewoon uw bestaande PDF’s gebruiken en verrijken.

Whitepaper app

U kunt uw whitepaper uitbrengen op de iPad en andere tablets. Er zijn daarvoor globaal drie verschijningsvormen. De eerste komt grotendeels overeen met een e-book. Uw whitepaper kan dan – afhankelijk van het gekozen formaat – gelezen worden op verschillende e-readers en e-reader apps. De tweede verschijningsvorm is de e-reader interactive app, een verrijkte PDF met multimedia. De derde is vergelijkbaar met een e-magazine app. Wij ontwerpen dan zowel een corporate customized navigation als een unieke omgeving voor uw

Nieuwsbrief app

Uw nieuwsbrief via een app op de iPad of andere tablets biedt meer mogelijkheden dan via gedrukte media of e-mail. U kunt bijvoorbeeld denken aan een corporate customized app of u maakt gebruik van een shop-in-shop reader. Wat u ook kiest, u bent in ieder geval goed in staat om een directere binding aan te gaan met uw prospect of suspect.

Losbladige app

Ook uw losbladige uitgaven kunnen op de iPad of andere tablets gepubliceerd worden. De mogelijkheden zijn vergelijkbaar met die van een e-magazine. Ook kan er gebruik gemaakt worden van een algemene shop-in-shop reader app, die verschillende bestandsformaten kan lezen. Ook kunt u een eigen customized corporate shop app maken, waarbij per keer of met een abonnement wordt afgerekend. U kunt hierbij nog allerlei andere voordelen inbouwen voor uw klanten.

Jaarverslag app

Wilt u op een bijzondere en eigentijdse manier uw jaarverslag presenteren? Dat kan met een e-jaarverslag app. U kunt op een creatieve manier informatie over uw bedrijf presenteren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denkt u bijvoorbeeld maar eens aan een interactive infographic. Ingewikkelde zaken worden zo zeer begrijpelijk. Een jaarverslag app kan heel ver gaan, denkt u maar eens aan een aandeelhouders login. U kunt real-time zaken met uw aandeelhouders bespreken! Zo bent u het hele jaar door een verbindend onderdeel  voor uw aandeelhouders.

Weblog app

Als uw bedrijf al een weblog bijhoudt, is hiervoor ook een app te produceren waarin alle artikelen te lezen en te delen zijn via de social media. Het e-corporate weblog is ook te integreren in bijvoorbeeld uw e-nieuwsbrief app of e-corporate app.

Catalogi app

Uw bedrijfscatalogus kan ook worden uitgeven in een app op de iPad of andere tablets. Deze app vorm is vergelijkbaar met die van een e-corporate brochure, echter wel met toegevoegde functionaliteiten. Denk hierbij aan een integratie van een shop in een app of een duidelijke verwijzing naar verkooppunten.

Corporate brochure app

Binnen een e-corporate brochure app kunt u uw (potentiële) klanten – naast informatie over uw business – extra informatie geven die onderscheidend is ten opzichte van uw concurrenten. Zo kunnen uw klanten bijvoorbeeld direct live contact met u opnemen. In de app is natuurlijk uw dienstenaanbod te vinden. Zo is er veel toegevoegde waarde ten opzichte van gedrukte brochures.

Corporate publishing app

Een e-corporate interactive app is een eigen corporate app, maar met veel nieuwe mogelijkheden voor de gebruiker. Zo onderscheiden we bijvoorbeeld: 

 

  •   Campagne app

Een applicatie voor de iPad of andere tablets die is bedoeld voor een eenmalige campagne, of een reclame- of promotiecampagne.

  •   Auteurs app

Een applicatie die is bedoeld voor promotie van een (nieuwe) auteur. Deze vorm biedt veel mogelijkheden om een binding aan te gaan met het publiek en dat te onderhouden. De auteur kan een schrijver zijn maar ook een muzikant of een BN’er  

  •   Thema app

Deze vorm van apps zijn vaak eenmalige uitgaven met een specifiek onderwerp, thema of doel.

 

Online bladermagazine

Wij kunnen uw huidige magazine omzetten naar een online bladermagazine dat toegankelijk is via de desktop, iPad en andere tablets. U kunt de oorspronkelijke lay-out behouden, met een simpele navigatie en bladerfunctie. Zo brengt u uw publicatie op een snelle en gemakkelijke manier naar de iPad of andere tablets.

Online bladerboek

Wij kunnen uw boek omzetten naar een online bladerboek dat toegankelijk is via de desktop, iPad en andere tablets. U kunt de oorspronkelijke lay-out behouden, met een simpele navigatie en bladerfunctie. Zo brengt u uw publicatie op een snelle en gemakkelijke manier naar de iPad of andere tablets.

Online blader brochure

Wij kunnen uw huidige brochure omzetten naar een online bladerbrochure dat toegankelijk is via de desktop, iPad en andere tablets. U kunt de oorspronkelijke lay-out behouden, met een simpele navigatie en bladerfunctie. Zo brengt u uw publicatie op een snelle en gemakkelijke manier naar de iPad of andere tablets.

 

Video's!

Slide Share