Gebruikerslogin

Connect
Sign in using Facebook

Register

Spaties zijn toegestaan; interpunctie is niet toegestaan behalve punten, koppeltekens en onderstrepingstekens.
Geef een geldig e-mailadres op. Alle e-mails van dit systeem zullen naar dit adres verstuurd worden. Het e-mailadres zal niet openbaar gemaakt worden en zal alleen gebruikt worden wanneer u om een nieuw wachtwoord vraagt of wanneer u over bepaald nieuws per e-mail geïnformeerd wil worden.


Login

Tablet publishing Lab

De essentie

Onderzoek naar de essentie van een publicatie is noodzakelijk omdat digitale publicaties op de iPad en andere tablets een andere benadering vereisen dan publicaties in gedrukte media, ongeacht of het een boek, tijdschrift of jaarverslag betreft. 

Welke vakgebieden spelen een rol
bij een tablet publicatie
Naast partners van goede publishing sofware zoals Woodwing en Adobe, die voorwaarde zijn voor een stabiele publishing omgeving, zijn de vakgebieden visual design, interaction design, navigation design, information design en business design van belang om zo tot een onderscheidende duurzame, intuïtieve user experience te genereren voor tablet gebruikers. Uiteindelijk gaat het om de ervaringen binnen die vakgebieden en de vanzelfsprekende inventiviteit en creativiteit.
  

Nieuwe benadering
Om tot deze nieuwe benadering te komen zullen processen opnieuw moeten worden ingericht. Wij onderzoeken het informatie- en interactie-ontwerp en hoe men navigeert in een publicatie en welke aspecten daarbij van belang zijn.

Digitale publishing for the ipad  
the modern tablet world

# Interactieve Visuel 
# Nieuwe 
# Media marketing 
# Baanbrekende nieuwe crossmedia 
# Nieuwe kijk op interactie en 
# Rich media ontwikkelen & 
# Onderzoek naar tabletgebruikers 
# Tablet widgets & HTML5 voor 
# Ontwikkel a new Visual storytelling 
# Interactive 
# Een nieuwe kijk op 
# Nieuwe diensten en  

Doe mee mail ons

Video's!

Slide Share