Gebruikerslogin

Connect
Sign in using Facebook

Register

Spaties zijn toegestaan; interpunctie is niet toegestaan behalve punten, koppeltekens en onderstrepingstekens.
Geef een geldig e-mailadres op. Alle e-mails van dit systeem zullen naar dit adres verstuurd worden. Het e-mailadres zal niet openbaar gemaakt worden en zal alleen gebruikt worden wanneer u om een nieuw wachtwoord vraagt of wanneer u over bepaald nieuws per e-mail geïnformeerd wil worden.


Login

Tabletpublisher ontwikkelde de iPad app publicatie voor het mediacollege Amsterdam


Tabletpublisher Nieuws

Tabletpublisher.nl ontwikkelde en publiceerde voor het Mediacollege Amsterdam een iPad app publicatie die door de iTunes Store van Apple werd gereviewd.
Tabletpublisher werd benaderd door het Mediacollege Amsterdam om een concept en prototype te ontwerpen voor de nieuwste generatie tablets. De opdracht was ontwerp en realiseer een corporate brochure/magazine app die een meerwaarde heeft ten opzichte van de gedrukte uitgave. En dat is gelukt!

Interactieve meewaarde
Er was tegelijkertijd een gedrukte corporate brochure/magazine in ontwikkeling. Ons was gevraagd om met dit basis concept een interactieve iPad publicatie app te ontwerpen, verrijkt met Rich Media zodanig dat het een absolute interactieve meerwaarde kreeg ten opzichte van het gedrukte magazine.                                                                             

 

Lijst
 met ontwerp principes
We hebben een lijst van interactieve ontwerp principes opgesteld, die we met behulp van ons eigen onderzoek ”Nieuwe interactie en navigatie voor tablet” hebben samengesteld, en dit gekoppeld aan onze ervaring met de nieuwste technologie op het gebied van tablet publishing.

Agentschappen in huis
Omdat Tabletpublisher alle toonaangevende publishing en creatie oplossingen/agentschappen in huis heeft konden we samen met onze enthousiaste opdachtgever de app publiceren in de iTunes Store van Apple. 

Worden wat je bent

Tabletpublisher publiceerde de iPad app “worden wat je bent”, voor toekomstige studenten, ouders en geïnteresseerden om zich te kunnen oriënteren op de verschillende opleidingen van het Mediacollege Amsterdam.
 
 
 

 

 

Video's!

Slide Share