Gebruikerslogin

Connect
Sign in using Facebook

Register

Spaties zijn toegestaan; interpunctie is niet toegestaan behalve punten, koppeltekens en onderstrepingstekens.
Geef een geldig e-mailadres op. Alle e-mails van dit systeem zullen naar dit adres verstuurd worden. Het e-mailadres zal niet openbaar gemaakt worden en zal alleen gebruikt worden wanneer u om een nieuw wachtwoord vraagt of wanneer u over bepaald nieuws per e-mail geïnformeerd wil worden.


Login

Tabletpublisher ontwikkelde mee aan de interaction redesign van TRVL magazine

Tabletpublisher Nieuws 
Tabletpublisher werd benaderd door Jochem Wijnands en Michel Elings van TRVL magazine om hen te ondersteunen bij de redesign van het iPad tijdschrift TVRL.

TRVL een nieuw magazine over inspirerende bestemming. Reis de wereld over met TRVL als je persoonlijke gids. De iPad magazine applicatie biedt fantastische fotografie en meeslepende verhalen.

                                                                                                                                                                                    www.trvl.com

De opdracht was om een redesign door te voeren in al hun bestaande en nieuwe publicaties, die ze publiceerden in hun iTunes TRVL kiosk van Apple. We hebben de opdracht uitgevoerd met de allernieuwste interactieve mogelijkheden die het digital publishing platform van Woodwing en Adobe Indesign DPS bood. 
We werden deelgenoot van een klein team ontwikkelaars die de complexe transfusie naar de nieuwe interaction en design ging realiseren. 

Er was een deadline omdat de nieuwe uitgaven gepresenteert werden in New York City, in een overview van congres digital magazine ‘Publishers worldwide’ dat werd gepresenteerd door Richard Branson. In slechts vier weken tijd hebben we met de allernieuwste interaction publishing tools (waaronder de content station van Woodwing) de interactieve redesign van het iPad TVRL magazine gerealiseerd.

   

Winner of the Magazine Award

Iedere week publiceert TRVL  een nieuw magazine over een inspirerende bestemming. Reis de wereld over met TRVL als je persoonlijke gids. De iPad magazine applicatie biedt fantastische fotografie en meeslepende verhalen.

TRVL is het hoogst gewaardeerde magazine in de App Store met ruim 2.300 vijf sterren ratings.


De pers over TRVL:

The New York Times
"To read a TRVL article on the iPad is to be transported to that destination, with excellent photography and evocative storytelling."


Thenextweb
"iPad travel magazine TRVL rolls out gorgeous new design."

Speakeasy:These Guys Kick apps
http://www.spd.org/speaker-series/2011/06/speakeasy-these-guys-kick-apps.php#.Ti6GwfpbVsI.facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dzone

Dutchdailynews

 

 

Winner Dutch Startup Award

Video's!

Slide Share