Gebruikerslogin

Connect
Sign in using Facebook

Register

Spaties zijn toegestaan; interpunctie is niet toegestaan behalve punten, koppeltekens en onderstrepingstekens.
Geef een geldig e-mailadres op. Alle e-mails van dit systeem zullen naar dit adres verstuurd worden. Het e-mailadres zal niet openbaar gemaakt worden en zal alleen gebruikt worden wanneer u om een nieuw wachtwoord vraagt of wanneer u over bepaald nieuws per e-mail geïnformeerd wil worden.


Login

Tabletpublisher publiceert het’ boek ‘Nieuwe navigatievormen & interactie mogelijkheden op de ipad en andere tablet’


Tabletpublisher Nieuws
Nieuwe navigatie en interactie concepten zijn de sleutels tot succes en belangrijk voor de ontwikkeling bij het publiceren op tablets. Er moet toegevoegde waarde gecreëerd worden ten opzichte van de huidige publicaties.

  
In 2008 werd dit ons al duidelijk; Tabletpublisher merkte de nieuwe innovatieve mogelijkheden voor ‘het nieuwe publiceren’ die de tablet te bieden op. In dat jaar is Tabletpublisher direct begonnen met een focus op navigatie en interactie voor tablet
We zochten de samenwerking met Hogescholen en deze publicatie is hiervan de eerste vrucht.Het is een interessant boekje/onderzoek geworden met spraakmakende interviews onder andere met Erwin van der Zanden (Hoofdredacteur B R I G H T.)

‘Nieuwe navigatievormen & interactie mogelijkheden op de ipad en andere tablet’De publicatie beschrijft een onderzoek naar nieuwe navigatievormen en interactie mogelijkheden op tablet Van vingerbewegingen, menu’s tot aan knoppen op het touchscreen van tablet PC’s.

De volgende vragen komen aan de orde:
“Wat zijn de nieuwe navigatievormen en interactie-mogelijkheden bij lezen op de iPad en andere tablets?”

“Wat vinden gebruikers van de iPad of andere tablet pc’s belangrijk bij het lezen?

“Welke wensen en behoeften zijn er voor navigeren  en interactie bij lezen op de iPad of andere tablet pc’s?”

“Wat is de huidige gebruikersbeleving bij het gebruik van gestures op de iPad of andere tablet  pc’s?”

“Wat is de huidige gebruikersbeleving van tekst georiënteerde applicaties op de iPad of andere tablet pc’s?”

Co-creation
De nieuwe navigatie vormen en interactie mogelijkheden zijn uitgewerkt aan de hand van concept ideeën van de deelnemers aan co-creation sessies die we samen met verschillende partijen zoals tablet gebruikes hebben georganiseerd.

 

 

Video's!

Slide Share