Gebruikerslogin

Connect
Sign in using Facebook

Register

Spaties zijn toegestaan; interpunctie is niet toegestaan behalve punten, koppeltekens en onderstrepingstekens.
Geef een geldig e-mailadres op. Alle e-mails van dit systeem zullen naar dit adres verstuurd worden. Het e-mailadres zal niet openbaar gemaakt worden en zal alleen gebruikt worden wanneer u om een nieuw wachtwoord vraagt of wanneer u over bepaald nieuws per e-mail geïnformeerd wil worden.


Login

Wis de iBook app maar van je iPad want de grootste boekenwinkel ter wereld werkt ook op een iPad

Google opende vandaag vandaag de Google eBookstore en verkoopt elektronische boeken die geschikt zijn voor bijna alles met internettoegang en waar een stekker aan zit. In de Google eBookstore zijn boeken te vinden die te lezen zijn via elk computer platform, Android, Nook, Sony eReaders en voor iOS devices zoals de iPhone, iPad en de iPod touch. Vorig jaar kondigde Google al aan dat er een elektronische boekwinkel zou komen en er is dit jaar achter de schermen hard gewerkt aan Google Editions, wat sinds vandaag verder gaat als de Google eBookstore.

Google heeft daarmee een voorsprong ten opzichte van Amazon en Apple. Via de Apple iBook Store is de toegang beperkt omdat de content alleen geschikt is voor iDevices. Net als de iBook Store van Apple is de Google eBookstore eerst alleen in de Verenigde Staten te gebruiken en begin volgend jaar ook in Europa.

Google opende vandaag de deuren van de grootste elektronische boekwinkel ter wereld met nu al een aanbod van miljoenen boeken. Er zijn nu al honderdduizenden eBooks te koop en daarnaast meer dan twee miljoen gratis ebooks te downloaden via het publieke domein. Google werkt samen met uitgevers van over de hele wereld om de nieuwste eBoeken van topauteurs te koop aan te bieden.

“When Google Books first launched in 2004, we set out to make the information stored in the world’s books accessible and useful online. Since then, we’ve digitized more than 15 million books from more than 35,000 publishers, more than 40 libraries, and more than 100 countries in more than 400 languages. This deep repository of knowledge and culture will continue to be searchable through Google Books search in the research section alongside the ebookstore.”


Video's!

Slide Share