Gebruikerslogin

Connect
Sign in using Facebook

Register

Spaties zijn toegestaan; interpunctie is niet toegestaan behalve punten, koppeltekens en onderstrepingstekens.
Geef een geldig e-mailadres op. Alle e-mails van dit systeem zullen naar dit adres verstuurd worden. Het e-mailadres zal niet openbaar gemaakt worden en zal alleen gebruikt worden wanneer u om een nieuw wachtwoord vraagt of wanneer u over bepaald nieuws per e-mail geïnformeerd wil worden.


Login

Consulting

Uw organisatie 
Als er vragen zijn binnen uw bedrijf organisatie of ontwerpbureau over een publicatie voor de iPad, Android of andere tablets, dan brengen wij u op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen op dat gebied. Eerst brengen wij uw wensen en eisen in kaart en vervolgens adviseren wij u over de beste, snelste of gemakkelijkste manier om uw content naar de iPad, Android of andere tablets te krijgen met of zonder Multi-channel publishing strategy.

Uw App of kiosk App naar uw eigen wensen
Wilt u graag bouwen aan loyaliteit van uw doelgroep, een kwalitatief hoogstaande dialoog voeren met uw klanten en/of interne en externe doelgroepen informeren en inspireren? Of heeft u een zakelijk idee om inkomsten te verwerven? De iPad en andere soortgelijke tablets zijn compleet nieuwe type apparaten die écht een toevoegde waarde leveren. Er zijn een ongekende hoeveelheid nieuwe en interessante mogelijkheden. Het uitgeven van digitale publicaties op de iPad en andere tablets brengt een eigen eisen- en wensenpakket met zich mee. Bijvoorbeeld de navigatie en de interactiviteit tijdens het lezen van tijdschriften en boeken. Er zal gewerkt moeten worden aan nieuwe manieren van communiceren.


Nieuwe mogelijkheden
 
Het navigeren op een tablet werkt anders dan op een desktop. De vakgebieden visual design, interaction design, navigation design, information design en intuïtieve bediening vereisen extra aandacht bij het publiceren op de iPad en andere tablets. Naast het visual design spelen wij in op de nieuwe mogelijkheden en het verder ontwikkelen van de vakgebieden interaction, navigation en information design. Dat komt omdat deze vakgebieden nog heel jong en erg in ontwikkeling zijn. Deze elementen zullen een onderscheidende kwaliteit creëren voor het publiceren op de iPad en andere tablets.
 

Rich Media
Bij het ontwerpen voor de iPad en andere tablets is het belangrijk dat uw huidige publicatie wordt verrijkt met nieuwe media. Een digitale publicatie is geen website die toevallig via een iPad of andere tablets wordt bekeken.

Eigen kanaal

Een digitale publicatie is een eigen en losstaand kanaal waar een publicatie wordt gekocht en/of gedownload.


Distributie

De content wordt aangeboden via een eigen kiosk binnen de app (shop-in-app) of via een reeds bestaande kiosk (shop-in-shop).
 

User experience

Een belangrijk onderdeel van tablet publishing is de user experience. Wij denken vanuit deze user experience en maken crossmediaconcepten, zodat de brand en content van uw tablet publishing een indrukwekkende en een geheel nieuwe ervaring worden voor de gebruiker.

Multi-channel publishing strategy
Wij denken graag met u mee om een multimedia publishing platform op te zetten u kunt dan op een effectieve manier om naar alle cross media kanalen publiceren, 

Zoals bijvoorbeeld oplossing 


 

1. Planning
2. Create
3. Select/Edit
4. Manage 
5. Publish
To any channel

 

1. Planning

 


2. Create

  +      

 


3.Select/Edit

 


4. Manage


5. Publish To any channel

 

Deze oplossing is slechts een voorbeeld.
Wij hebben alle publishing oplossingen in de markt geïndexeerd Afhankelijke van uw wensen en eisen presenteren wij graag alle mogelijkheden aan u die er zijn op dit moment in de markt.
Neem voor meer informatie
vrijblijvend contact met ons op.

Video's!

Slide Share